اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

افزایش 75 درصدی ترافیک مناطق مرکزی تهران

افزایش 75 درصدی ترافیک مناطق مرکزی تهران رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: براساس آمار به دست آمده بار ترافیکی در مناطق مرکزی شهر تهران بیش از 75 درصد افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 29
کد خبر: ۴۱۶۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران در گفت‌وگوی زنده با شبکه خبر گفت: امروز جلسه ای با حضور رئیس بنیاد مستضعفان برگزار شد و آخرین اقدامات و همکاری های بنیاد مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

 

زالی گفت: خدا رو شکر با همکاری خوب این بنیاد توانستیم اقدامات خوبی را از روز اول در تهران برای مقابله با شیوع هر چه بیشتر ویروس کرونا انجام بدهیم.

 

وی افزود: مقرر شد این حمایت ها و اقدامات بنیاد علی الدوام تا پایان بحران کرونا در استان تهران ادامه پیدا کند و جا دارد که از فتاح و همکارانشان کمال تشکر را داشته باشیم.

 

زالی همچنین به دیدار با برخی از اعضای شورای شهر تهران در حوزه حمل و نقل عمومی اشاره کرد و گفت: در این روزها حجم استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی رشد فزیانده ای داشته است.

 

رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: برای مثال در این روزهای اخیر حدود 570 هزار نفر از ناوگان حمل و نقل عمومی و به طور مشخص مترو استفاده کرده اند.

 

وی ادامه داد: این آمار فزاینده می طلبد که با توجه به شرایط خاص پروتکل های بهداشتی قوی تری را در سطح شهر تهران برای مقابله با شیوع کرونا اعمال کنیم.

 

زالی خاطرنشان کرد: براساس آمار ثبت شده از سوی دوربین های ترافیکی  75 درصد بار ترافیکی مناطق مرکزی شهر تهران افزایش یافته است.

 

وی افزود: با همراهی پلیس راهور و همچنین مسوولان شهر تهران باید برای کاستن این بار ترافیکی هم تمام تلاش خود را انجام دهیم.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار